E-Spray Electrostatic - апарат за елекстостатично нанасяне на дезинфекциращи продукти

Производител: FIMAP

Описaние:
Технология за електростатична хигиенизация

E-Spray е професионално устройство, което пулверизира дезинфекциращите, биоцидни разтвори по обработваните повърхности. Той е лек и много удобен, защото се захранва от литиева батерия, която ви позволява да работите в продължение на няколко часа, свободно и навсякъде, без да сте вързани с кабел.
E-Spray Electrostatic използва електростатична технология на нанасяне. Подходящ е за продължителна употреба върху неравни повърхности, с цел достигане до всички страни на обработваната  площ или обекти, дори и на по-недостъпни места. Чрез тази технология се покриват с едно движение повърхности, които се нуждаят от 360-градусова дезинфекция, ако се използва стандартното разпръскване.

Защо се нуждаете от E-Spray Electrostatic ?
Микробите и бактериите се разпространяват много бързо и се заселват в тесни ъгли и скрити места. Ефективното ръчно дезинфекциране отнема много дълго време и при определени ситуации е непосилно за постигане с нормалните методи или дори невъзможно. Освен това има много области, които е трудно да се дезинфекцират правилно, като компютърни клавиатури и телефони в офиси или каси в супермаркети или магазини.
Електростатично зареденият спрей може да достигне равномерно цялата целева зона, чак до най-скритите точки. Облакът от заредени частици напълно обгръща повърхността и дезинфекцира всяка част от нея.

Как работи ?
Електростатичното разпръскване позволява да се покрие повърхността бързо и равномерно с дезинфекциращ разтвор. Електростатичният апликатор осигурява електрически заряд на разтвора. Заредените молекули се отблъскват, така че държат равномерно разстояние една от друга, но в същото време те са привлечени от повърхността, която трябва да бъде обработена. Силата на заредените частици е по-голяма от тази на гравитацията, така че те веднага се привличат от повърхността и не падат на земята. Следователно привличането гарантира, че всички частици от разтвора се утаяват на повърхността, като по този начин създават 360-градусово покритие, без да остават никакви области.

   Технически проспект E-spray Electrostatic:PDF документ 14.69MBТехнически параметри
- Производителност ( m²/h )
350
- Зарядно
18V 2000 mA
- Време за работа с едно зареждане на резервоара ( min )
22
- Размер на разпръскващата дюза ( mm )
0,3
- Мощност на помпата за разпръскване (W)
15
- Обем на резервоара за дизенфектант ( l)
0,75 / 1
- Параметри на батерията
18 V Li-ion 2000 mAh (стандартно) 4000 mAh ( опционално )
- Габарити L x B x H ( mm )
417 x 280 x 90
- Време за работа с едно зареждане ( h )
8
- Операционно тегло на апарата ( kg )
2,7
Назад
Почистващи машини и Техника
Системи за хигиена

„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах